De Zakelijke Gids
Image default
Verenigingen

Waarom deel uitmaken van de vereniging slotenmakers?

Bent u als slotenmaker aan de slag? Werkt u correct, wil u bijblijven en voorsprong nemen? U aansluiten bij de VSU, een vereniging van slotenmakers is altijd een goed idee. Op die manier maakt u deel uit van een hechte community, blijft u op de hoogte van wat er reilt en zeilt en worden uw belangen tot op het hoogste niveau verdedigd.

Slotenmakers verbonden

Als lid van de vereniging slotenmakers krijgt u heel wat voordelen. Zo komt u terecht in een groep correcte collega’s waarmee u van gedachten kunt wisselen. Het gaat stuk voor stuk om bonafide slotenmakers die de wet volgen en eerlijke prijzen hanteren. U kunt tips uitwisselen met de andere leden van de vereniging slotenmakers en ze faciliteren ook de nodige kennisuitwisseling en meer. Bovendien heeft de VSU contacten met de overheid, waardoor uw belangen verdedigd worden. Er worden standpunten ingenomen om op die manier een eerlijke concurrentie te bekomen.

Klanten vinden er snel een slotenmaker

Potentiële klanten die op zoek zijn naar een slotenmaker, kunnen op de website van de vereniging van slotenmakers terecht voor de adressen en telefoonnummers van alle aangesloten leden. Bovendien kan ook uw adres gemakkelijk teruggevonden worden op een kaart. Op die manier trekt u meer klanten over de streep, een extra dienstverlening van de vereniging voor slotenmakers. Hier hoeft u trouwens helemaal niet voor bij te betalen, dit extraatje is inbegrepen in het betaalbare lidgeld van de vereniging.

Leuke events, waardevolle info

Als lid wordt u ook uitgenodigd op leuke en leerrijke events, krijgt u de nieuwsbrief en krijgt u als eerste waardevolle informatie doorgespeeld. Zo blijft u steeds op de hoogte van de sector. Bovendien reikt de vereniging van slotenmakers ook een kwaliteitslabel uit dat u kunt gebruiken op uw website en in de eigen communicatie. Zo weten klanten dat u aangesloten bent en dat u de wettelijke regels volgt. Een hele geruststelling voor tal van klanten die eerder in contact kwamen met malafide slotenmakers.

Word lid bij de vereniging slotenmakers

Interesse om deel uit te maken van deze fijne club? Surf naar de website van de vereniging van slotenmakers en dien een aanvraag in. U wordt snel gecontacteerd om in een persoonlijk onderhoud de nodige zaken te bespreken. Een lidmaatschap van de vereniging slotenmakers verdient u dubbel en dik terug, daar mag u zeker van zijn.

https://www.vsu.be