De Zakelijke Gids
Image default
Auto-industrie

auto aanpassingen voor mindervaliden in Belgie

Heeft u een bepaalde handicap van zorgt u voor iemand die slecht ter been is, dan heeft Mobility4all.be tal van gebruiksvriendelijk voertuigen en aanpassingen beschikbaar om u te helpen. Het in het bezit van een aangepast voertuig aan de juiste handicap vereisten is, wat het verschil maakt om eropuit te trekken. Mobility4all biedt een groot aantal oplossing om mensen met een handicap comfortabel en veilig te vervoeren.

Niet-spoedeisende ziekenvervoer is een gratis vervoersdienst die alleen wordt aangeboden aan patiënten met een specifieke medische behoefte en die medische zorg bezoeken. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om zelf van en naar de zorg te komen, tenzij er een medische reden is waarom u geen gebruik kunt maken van eigen vervoer of openbaar vervoer. 

Het installeren van handbediening voor het gebruik van de remmen en de auto te kunnen laten accelereren. 

Bel zo vroeg mogelijk uw gekozen taxibedrijf om uw wensen te bespreken. Het is handig als u alle relevante informatie bij de hand heeft als u belt, zodat u later niet terug hoeft te bellen om de details te bevestigen.

Patiënten met een hoge afhankelijkheid die een gekwalificeerd klinisch team nodig hebben.

Afhankelijk van de geïnstalleerde apparatuur kan een auto voor gehandicapten erg duur zijn. De uiteindelijke verkoopprijs is afhankelijk van de kenmerken van de bestelwagen. Het merk, model, leeftijd en onderhoudshistorie van de bus spelen een belangrijke rol. Het is duidelijk dat auto’s voor gehandicapten die zijn uitgerust met complexere apparatuur meer kosten dan bestelwagens die zijn uitgerust met eenvoudige apparatuur.

Het vervoeren van patiënten is een belangrijk onderdeel van de zorg; de kwaliteits- en veiligheidskwesties in verband met niet-spoedeisende patiëntenvervoer zijn echter zelden besproken in vergelijking met het vervoer van spoedpatiënten.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het aanbrengen van automatische aanpassingen in Belgie aan standaard auto’s en bestelbusjes tot kiezen uit een ruim assortiment aan geprepareerde auto’s. Mocht u overwegen om wijzigingen aan uw auto aan te willen brengen of misschien wilt u een aangepast voertuig gaan kopen, laten wij u dan op een paar punten wijzen over wat u moet weten en waarover u moet nadenken. Heeft na het doornemen van deze punten over auto aanpassingen in België nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op, ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.