De Zakelijke Gids
Image default
Bouw en onderhoud

Jaloezieën op maat

Jaloezieën op maat

Zo lang als ik me kan herinneren zijn jaloezieën een erg populaire vorm van raambekleding. In elke straat zie je vele varianten van horizontale jaloezieën voor de ramen hangen. Ook in ziekenhuizen en kantoorpanden worden vaak jaloezieën gebruikt als raamdecoratie. Logisch, jaloezieën zijn ontzettend handig in gebruik. Ze zorgen voor privacy en laten indien gewenst toch licht door. Je kunt spelen met de stand van de lamellen waardoor je op ieder moment van de dag optimaal van je jaloezieën kunt genieten.

Vele soorten jaloezieën

Er zijn vele soorten jaloezieën verkrijgbaar. Allemaal hebben ze hun eigen karaktereigenschappen en uitstraling. In mijn assortiment jaloezieën heb ik veel verschillende opties. Om te beginnen is er keuze tussen aluminium en hout. 

Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in maar liefst vijf verschillende lamelbreedtes. Van de hele smalle lamellen van zestien millimeter breed tot de hele brede lamellen van zeventig millimeter. De jaloezieën met een lamelbreedte van vijfentwintig en vijftig millimeter worden het meest verkocht.

 

Houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met lamelbreedtes vijftig en vijfenzestig millimeter. De meeste keus in kleur en afwerking is er bij de vijftig millimeter lamellen.

Elektrische jaloezieën

Naast de standaard bediening met tuimelstang of koordsysteem, is het ook mogelijk de jaloezieën uit te laten voeren met handgreep, ketting of elektrische bediening. Elektrische jaloezieën zijn er in verschillende uitvoeringen met een aantal keuzes in motoren. 

We bieden twee merken motoren aan: Brel en Somfy. Beiden zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn te bedienen met afstandsbediening of app. Het is zowel mogelijk om jaloezieën met een draadloze oplaadbare batterijmotor te bestellen als met 24V of 230V motor. De 24V motor wordt met transformator aangesloten op het lichtnet, de 230V motor wordt direct aan de stroom gekoppeld.

Als je kiest voor bediening met app is het mogelijk een aantal programma’s in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld ook vanaf je vakantieadres je jaloezieën bedienen. Als je dat elke dag op een andere tijd doet lijkt het voor de buitenwereld net alsof je thuis bent.

Op dit moment zijn vooral de houten jaloezieën met elektrische bediening erg populair. De zwarte lamellen met houtnerf worden het meest besteld.

Andere soorten raambekleding

Er zijn vele soorten raambekleding. Denk aan rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen, en verticale lamellen. Bij Marasol zijn we gespecialiseerd in al deze vormen van raambekleding op maat voor bijna ieder raamtype. In ons assortiment hebben we een breed scala aan kleuren en uitvoeringen. Allemaal van hoogwaardige kwaliteit. We laten al onze raambekleding op maat maken door het Nederlandse bedrijf Verano. Verano staat voor topkwaliteit en service. We streven naar honderd procent klanttevredenheid en zullen er alles aan doen de klant te voorzien van raambekleding die aansluit bij de wensen van de klant.

Gratis advies

Ik denk graag met je mee over welke raambekleding het beste bij je ramen past. Ik kom niet langs op locatie maar kan heel goed met je meekijken via foto’s of videos. Je mag mij altijd een mailtje sturen met foto’s van je raampartijen en eventueel de rest van je interieur, dan kijk ik met je mee naar de beste en mooiste oplossingen die passen bij je smaak en wensen voor privacy en lichtinval. Allemaal gratis en vrijblijvend.

Ook stuur ik graag een aantal kleurstaaltjes naar je op zodat je thuis op je gemak kunt kijken welke kleuren en structuren het beste in de smaak vallen en bij de rest van je interieur passen.

Zie ik je snel op marasol.nl? 

– Anna van Marasol