De Zakelijke Gids
Image default
Financiële diensten

Voordelen van prepaid online betalen

Prepaid online betalen met kaarten zoals paysafecard en andere methoden is de beste keuze voor retailers. Het biedt veel voordelen die je niet kunt krijgen met traditionele betaalmethoden, zoals lagere kosten, meer flexibiliteit en gemak, en accountbeveiliging, valuta- en taalopties. Het biedt ook een naadloze ervaring, geïntegreerde service met andere enterprise resource planning, business management software of logistiek systeem.

Lagere kosten

Voor verkopers is online prepaidbetaling, zoals het gebruik van een paysafecard, een kostenefficiëntere manier om betalingen te verwerken. Naast de lagere kosten die ze betalen, hebben ze als bijkomend voordeel dat ze hun geld sneller op hun rekening hebben dan bij andere betaalmethoden. Je hoeft geen dagen of weken te wachten voordat cheques of creditcardtransacties worden gewist. Voor consumenten is prepaid online betalen een aantrekkelijk alternatief. Dit komt omdat het hen in staat stelt te voorkomen dat ze hoge verwerkings- en transactiekosten betalen die horen bij traditionele creditcards.

Grotere flexibiliteit

Met prepaid online betalen kun je voor alles, altijd, overal en hoe je maar wilt betalen. Online betalen is vaak de gemakkelijkste manier om iets snel gedaan te krijgen. Je kunt ook geld besparen door een prepaidkaart te gebruiken, omdat deze geen minimale saldovereisten of maandelijkse kosten heeft zoals creditcards. Het is ook gemakkelijk om deze kaarten bij geldautomaten te gebruiken, omdat ze maar één vergoeding per maand hebben. Dit betekent dat je kosten laag zijn in vergelijking met andere bankopties zoals het controleren van rekeningen of spaarrekeningen.

Gemak

Het gemak van prepaid online betalen is echt opmerkelijk en zal worden gewaardeerd door iedereen die ooit hinder heeft ondervonden van een bankoverschrijving of een vertraagde creditcardtransactie. Met prepaid online betalen is er direct geld beschikbaar. Je hoeft niet te wachten tot de cheques zijn vereffend of tot er geld op je rekening is gestort. De ontvanger hoeft zich geen zorgen te maken over wanneer zijn geld zal aankomen of dat hij genoeg contant geld bij de hand heeft voordat het arriveert. Sterker nog, dit gemak reikt verder dan de koper en verkoper in een transactie. Veel handelaren profiteren ook van prepaid online betaling omdat het de moeite van het omgaan met contant geld aan de kassa wegneemt.