De Zakelijke Gids
Image default
Informatietechnologie

IT & ICT Detachering

Plus IT is een bedrijf dat verder gaat dan zijn neus lang is om uw bedrijf te helpen slagen. We zijn niet zomaar een IT-dienstverlener, we nemen de tijd die nodig is voor elke klant, zodat ze volledig tevreden kunnen zijn met ons werk!

ICT specialisten op maat

Wanneer u voor een korte periode een IT-professional nodig heeft, is het belangrijk dat deze snel inzetbaar is en ervaren ondersteuning kan bieden. In deze situaties zijn wij gespecialiseerd in het leveren van betrouwbare personeelsdiensten tegen concurrerende prijzen – altijd beschikbaar wanneer dat het meest nodig is! Of u nu hulp nodig heeft bij de IT-afdeling of iemand zoekt om uw complexe implementaties en projecten te managen, wij kunnen u wellicht van dienst zijn.

Wij zorgen voor een uitstekende match op zowel technisch als persoonlijk vlak. De klik met de medewerkers is wat ons echt onderscheidt van andere bedrijven, we geven veel om elkaar!

Inhuren van IT-professionals

Het tijdelijk inhuren van IT-specialisten is een prima manier om de productiviteit van uw bedrijf te verhogen. Enkele voorbeelden zijn floorwalking, werkplekondersteuning servicedesk systeembeheer applicatiebeheer netwerkbeheerder afdelingsmanager maar ook mensen die de algehele kwaliteit en efficiency in een organisatie kunnen verbeteren door het uitvoeren van projecten of het aanpassen van werkwijzen.

Daarom gaat Plus IT met haar matching verder dan andere IT-dienstverleners! Wij geven niet zomaar cv’s door die lijken te passen, maar verdiepen ons echt in uw organisatie. Zo kijken we niet alleen naar technische vaardigheden en ervaring; ook letten we op de teamcultuur zodat u weet welke kandidaat perfect zal matchen binnen de groep of opdracht.

IT detachering

Wij zijn een IT-bedrijf met de missie om u te helpen uw vacatures in te vullen door middel van IT detachering. Wij hebben zowel tijdelijke, lange termijn en flexibele cloud support management, ontwikkelaars, ICT-professionals beschikbaar op elk moment van de dag of nacht, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen.

https://plusit.nl/