De Zakelijke Gids
Image default
Lucht- en ruimtevaart en defensie

Vragen over ballonvaart of ballonvaren.

Heb jij ook een heleboel vragen aangaande ballonvaart of ballonvaren of heb je zelf ook altijd al eens een ballonvlucht willen doen? In deze Blog bespreken we de meest gestelde vragen. Om te beginnen zou ik mij eerst eens willen voorstellen. C-Air ballonvaren is een zaak gespecialiseerd in ballonvaarten in heel Vlaanderen. David Spildooren voert reeds ballonvluchten uit sinds hij de leeftijd van 16 heeft bereikt en tot op vandaag vaart hij nog iedere dag. Hij is reeds 3 keer Belgisch kampioen en heeft op het Europees kampioenschap reeds een mooie podiumplaats kunnen bereiken.

Kies ik best voor een privé vlucht of verkies je een ballonvaart in groep?

Mag je ballonvaart een beetje exclusiever? Wel, dan zit je goed met een privé ballonvaart. Deze specialist in ballonvluchten organiseert overal in België ook privé vluchten. Zoek je een goedkopere ballonvaart? Dan boek je beter geen privé vluchten maar een ballonvaart in groep. Deze 2 opties geven je een fantastische ervaring die je nooit zult vergeten.

Hoeveel mensen kunnen er in een luchtballon mand tijdens een ballonvaart?

Dit hangt allemaal af of je een ballonvaart in groep of privé hebt geboekt. Het aantal passagiers in een luchtballonmand hangt u af van de grote van de manden die we gebruiken. Al onze manden zijn zeer ruim dit begint al vanaf 2 personen tot en met 18 personen.

Welke regio kan ik boeken?

C-Air vaart in alle regio’s van Vlaanderen uiteraard zijn er wel gebieden waar geen ballonvlucht mag doorgaan door de wetgeving. Bijvoorbeeld, Zaventem, Kleine Brogel, Oostende, Chaleroi…

Luchtballonvaart Antwerpen boeken

Verkies je toch een iets grotere stad om deze ervaring te maken? Dan boek je best je ballonvaart in Antwerpen een unieke plaats die je zal laten wegdromen. Uitzicht op de grote haven, de schelde

Wie Antwerpen zegt, denkt misschien onmiddellijk aan het historische centrum, maar Antwerpen heeft uiteraard veel meer te bieden.

Sint-Niklaas van bovenuit

De thuisstad van het ballonvaren is Sint-Niklaas. Deze stad staat bekend om zijn grote markt en ook om de stad waar de ballonvlucht zeer populair is. Ontdek unieke plekjes van bovenaf tijdens jouw ballonvlucht.

Zodra we weg zijn zal je zien, hoe veilig en rustig het zal aanvoelen. Het enige wat je moet doen is genieten van het prachtige uitzicht op deze stad! Met een ballonvaart Sint-Niklaas krijg je een unieke blik op velden, huizen, grote markt enzovoort.

 

https://www.cair-ballonvaart.be