De Zakelijke Gids
Image default
Telecommunicatie

Voip zakelijke telefonie voor MKB en zorg

VoiP MKB telefonie voor zakelijk en zorg

Wilt u ook graag altijd bereikbaar zijn met uw organisatie of belangrijker, wilt u bij calamiteiten een noodscenario in gang kunnen zetten omdat voor uw bedrijfsvoering essentieel is? Dan is het slim om over te stappen op VoiP telefonie van Vcare. Bij Vcare hebben we ons gespecialiseerd in het bereikbaar maken van bedrijven en personeel op een veilige en toegankelijke manier dat uniek is in Nederland. Onze cloud telefonie systemen zijn erop gericht om mobiel bellen via een vaste nummer mogelijk te maken zodat klanten of patiënten altijd te woord worden gestaan.

Krachtige voordelen van VoiP voor het MKB

  • U krijg een eigen zakelijk nummer
  • Mobiel bellen en gebeld worden via een vaste nummer
  • Super veilig cloudbased telefooncentrale met integraties heeft met HIS en HAPIS
  • Uw eigen beheeromgeving dat eenvoudig schaalbaar is
  • Koppelingen met Office365, Microsoft Teams en Google apps

Communicatie voor thuis- en dagzorg instellingen

Het Vcare communicatie systeem is volledig afgestemd op wensen vanuit de zorg. Dankzij de nieuwste slimme technieken kunnen gebruikers nu makkelijker dan ooit bellen via het internet, direct patiëntengegevens in beeld krijgen en zeer eenvoudig doorschakelen. Ook hebben we nieuwe technieken ontwikkeld die het mogelijk maken om sms berichten te versturen en e-consulten te geven voor zorg op afstand. Deze consulten worden vergoed door de zorgverzekeraar en dat is natuurlijk wel heel fijn.

ISO 27001 en NEN 7510

Omdat Vcare veel digitale diensten en oplossingen aanbiedt aan zorgklanten, moeten wij voldoen aan de hoogste normen met betrekking tot veilig opslaan van data, ongewenste toegang voorkomen en zorgvuldig omgaan met patiënten- en persoonsgegevens. Zodoende worden we jaarlijks gecontroleerd of we voldoen aan de ISO 27001 en NEN 7510. Hierdoor zijn onze producten goedgekeurd voor de zorg en kunnen zorginstanties veilig gebruik maken van Vcare connect en alle cloudgerelateerde digitale zorg diensten.

Vast bellen naar mobiel

Vcare werkt als onafhankelijk partij samen met alle grote telecomaanbieders voor mobiele telefonie. Denk hierbij aan Ziggo-Vodafone, T-Mobile en KPN. Hiermee bieden we een uitstekende dekking van meer dan 95% in Nederland. Dit is natuurlijk belangrijk omdat onze klanten altijd bereikbaar dienen te zijn. Zo is daarom ook mogelijk dat onze klanten met hun vaste nummer kunnen bellen via hun mobiel. Voor de doorschakeling gebruiken wij het betrouwbare GSM netwerk.

Dankzij het betrouwbare VoiP netwerk van Vcare kunnen onze klanten ook flink besparen op belkosten. Zowel nationaal als internationale kunnen de kosten aanzienlijk lager zijn tot wel soms 90%. Genormeerde bedrijven gingen u voor met Vmobile zakelijke telefonie zoals de HST Groep en Förch.

Plan een afspraak in voor Voip zakelijk telefonie

Onze adviseurs staan graag voor u klaar om een demo in te plannen om u de voordelen te laten zien van ons Voip MKB telefonie voor zakelijk en zorg. Het gemak waarmee uw medewerkers straks kunnen bellen via het internet met slechts één druk op de knop achter de computer zal u een glimlach brengen. Bel ons op 088-4800900 voor het maken van een afspraak.

Plan een gesprek in bij Vcare
https://www.vcareconnect.nl/