De Zakelijke Gids
Image default
Textiel

Kom droog aan op je werk met een goede regenjas

Kom droog aan op je werk met een goede regenjas

De regenjas heren wordt heel erg veel verkocht op het internet. Dit komt omdat de mannen van tegenwoordig wel van suiker lijken te zijn en niet nat op hun werk willen aankomen. In de praktijk zien we vaak dat mannen langer bezig zijn met het goed in model brengen van hun haren als vrouwen. Dit betekent dat ze er alles aan willen doen om hun haar te beschermen tegen regen en dan is een regenjas de beste oplossing. 

Deze beschikken veelal over een ruime muts waardoor het haar beschermd blijft en ook nog eens goed in model blijft zitten. Een normale muts brengt het kapsel in de war, dus dat zien ze vaak niet zitten. Vooral op het werk is dit belangrijk, want steeds meer mannen lopen in een pak of overhemd. Ze willen er dus zeker goed uitzien en deze kleding is juist kwetsbaar voor vocht. Het is dus niet geheel onverstandig om er ook een regenbroek bij te kopen.

Zie er stijlvol uit met de Maium regenjas

De stijlvolle Maium regenjas wordt veelal door de mannen gekozen. Dit is een relatief jong merk dat sinds 2019 een grote speler op de markt is geworden. Deze jassen worden op een duurzame wijze gemaakt waardoor je er lekker lang mee kunt doen. Bovendien is het een oer-Hollands product aangezien het ontworpen wordt door 2 vrienden uit Amsterdam. Het is een merk dat goed op de trends weet in te spelen en vooral techwear aanbiedt voor mannen en vrouwen. Bovendien letten zij ook goed op de materialen die ze gebruiken voor de functionaliteiten. Ze vinden het belangrijk dat je goed beschermd wordt en het zijn dus ook zeker geen dunne jassen. We krijgen immers steeds meer dagen per jaar dat het regent, dus het wordt ook echt een onmisbaar item in de kast.

Zakelijk een goede indruk maken

Zowel mannen als vrouwen hechten veel waarde aan het uiterlijk omdat ze hiermee een goede eerste indruk achterlaten. Zakelijk gezien is een regenjas dus geen overbodige luxe. Je beschermt hier namelijk niet alleen je haar mee, maar je wordt ook minder snel ziek doordat je droog blijft. Daarnaast zien je kleren er ook gewoon aantoonbaar uit, want niemand wil met een nat pak een klant ontvangen. Bovendien is het ook wel fijn als de regenjas een voering heeft zodat je het ook niet koud krijgt op de fiets of lopend. Aan de andere kant hebben we de regenjas ook steeds vaker nodig in de zomer. 

Het is dus ook wel belangrijk dat hij goed gelucht kan worden. Hiervoor zijn de laatste jaren veel handige trucjes ontworpen. Zo zijn er ritsen onder de oksels die je open kan zetten om de warmte te laten ontsnappen, maar toch voldoende beschermd te zijn tegen de regen. Daarnaast zit er ook weleens een knoopsysteem op de mouwen zodat je deze strak dicht of juist ruim open kunt laten. In de zomer kun je dan veel warmte er uit laten gaan en in de winter houd je deze dan juist weer binnen.