De Zakelijke Gids
Image default
Uitgeverijen en drukkerijen

Waarom een sticker een ideale promotiedrager is

Stickers om uit te delen of misschien wel stickers om iets te verfraaien? Je ziet ze overal verschijnen. Dat is natuurlijk niet voor niets, want stickers zijn ideale promotiedragers. Jong, oud, klein of groot: iedereen houdt van stickers. Stickers zijn heel veelzijdig. Waarom je ze voor ontzettend veel doeleinden in kunt zetten vertellen we je in deze blog.

Reclame die blijft plakken

Wil je een boodschap die letterlijk en figuurlijk blijft plakken? Dan zijn stickers voor jou ideaal. Voor weinig geld krijg je in de meeste gevallen een grote hoeveelheid stickers. Stickers drukken is daarom een laagdrempelige manier om een bedrijf, product, dienst, artiest, band, aanbieding of evenement te promoten. Het plakken ervan is daarentegen zeer effectief. Omdat je stickers kunt plakken is het, vergeleken met reclame op papier, ook nog eens functioneel. Er wordt vaak gedacht aan het uitdelen van visitekaartjes, maar ook stickers zijn ontzettend leuke weggevertjes en eigenlijk onmisbaar op een beurs of ander event. Stickers kun je overal verspreiden. Naast stickers uitdelen kun je ook op de volgende manieren reclame maken met stickers. Hierbij kun je denken aan:

  • Autostickers
  • Raamstickers

Stickers als bewegwijzering

Je denkt in eerste instantie bij een sticker misschien aan reclame maken, maar niets is minder waar. Stickers kunnen namelijk ook voor andere doeleinden worden ingezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van het aanduiden van een looproute met stickers? Het klinkt misschien gek, maar je kunt speciale vloerstickers laten drukken, zowel voor gebruik binnen als buiten. Ideaal voor winkelcentra, musea en allerlei andere grote gebouwen. Dat valt lekker op!

Stickers ter verfraaiing

Stickers kun je ook gebruiken om iets te verfraaien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etiketten die je op producten kunt plakken. En wat dacht je van ronde stickers waarmee je een envelop op een stijlvolle manier dicht kunt plakken. Of stickers plakken op cadeautjes? Het is allemaal mogelijk. Kortom; je kunt stickers voor ontzettend veel doeleinden inzetten.

 

 

Meer zakelijk nieuws vind je op www.123zaken.nl.