De Zakelijke Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe kies je de juiste e-fulfilment partner?

E-fulfilment is een term die wellicht niet bij iedereen direct een belletje doet rinkelen, maar wel iets waar een hoop mensen wellicht een hoop gebruik van kunnen maken. Om specifiek te zijn is e-fulfilment iets waar mensen met een eigen webshop een hele hoop gebruik van kunnen maken. Het is dan wel belangrijk dat je kiest voor het juiste e-fulfilment bedrijf om als partner te nemen. We gaan u in dit artikel uitleggen wat e-fulfilment precies inhoudt en dan natuurlijk ook wat de voordelen van e-fulfilment zijn en waar u op moet letten wanneer u kiest voor een partner die uw e-fulfilment behartigd.

Wat is e-fulfilment precies

Het is steeds populairder om een eigen webshop te beginnen. Begrijpelijk ook want het is een ideale manier om geld te verdienen en wanneer je een goed plan hebt, kun je dit vaak gebruiken als enige inkomstenbron. Het fijne aan een e-fulfilment is dan ook dat je het vanuit huis kunt blijven doen. De meeste webshops lopen namelijk uiteindelijk tegen het probleem aan dat zij genoeg verkopen, maar de producten niet al te makkelijk meer kunnen opslaan. De producten nemen teveel ruimte in beslag en in huis is dit nou eenmaal niet meer mogelijk. Een e-fulfilment neemt dit van u over. Niet alleen het opslaan van de producten, maar ook bijvoorbeeld het verzenden van uw producten en het eventuele proces wanneer iets retour gezonden wordt. Dat neemt natuurlijk een hoop werk uit handen en kan er voor zorgen dat u de overige werkzaamheden gewoon nog vanuit huis kunt uitvoeren. Kortom, e-fulfilment is een bedrijf wat een hoop van de logistieke werkzaamheden bij u uit handen neemt zoals het opslaan, bezorgen en eventueel retourneren van de producten die u verkoopt in uw webshop, maar wat zijn dan de voordelen die u hier uit haalt?

De voordelen van e-fulfilment

Het allergrootste voordeel is natuurlijk dat e-fulfilment een hoop werk van u overneemt. Denkt u aan het inpakken en ook verzenden van uw spullen. Dit is vaak veel werk waardoor u vaker per dag naar het postkantoor moet zodat uw producten op tijd aankomen bij de koper. Een bijkomend voordeel is dat u hierdoor dus ook betere levertijden kunt garanderen in plaats van wanneer u de producten zelf meerdere malen per dag naar het postkantoor moet sturen. Dit scheelt heel veel tijd en deze tijd kunt u natuurlijk inzetten voor de marketing van uw webshop of natuurlijk voor vrije tijd aangezien dat ook erg belangrijk is.

 

Nog een voordeel is dat u geen opslagruimte hoeft te huren. Een opslagruimte kan vrij prijzig zijn namelijk. Bij een e-fulfilment zoals Surlogic is altijd genoeg opslagruimte voor uw producten en zit dit gewoon in bij het pakket. Hierdoor kun je dus ook grotere producten in de webshop verkopen. Tevens is het hierdoor mogelijk om meer producten op te slaan zodat je het gewenste product ook altijd op voorraad hebt wanneer iemand iets uit de webshop koopt. Als laatste voordeel kan er ook nog een hoop winst gehaald worden uit het feit dat een e-fulfilment vaak contracten heeft met postbezorgers. Hierdoor is het vaak veel betaalbaarder om uw product te versturen naar de eventuele klant. Zoals u merkt zitten er dus een hele hoop voordelen aan het gebruik maken van een e-fulfilment bedrijf zoals Surlogic.

Een e-fulfilment voor uw webshop?

Bent u nou van plan om een webshop te openen dan is het dus een goed idee om na te denken over e-fulfilment door Surlogic. Het kan u een hoop tijd en energie schelen die u vervolgens weer kunt gebruiken voor andere doeleinden. Wilt u weten of e-fulfilment een goed idee voor u is dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij kijken wat het beste bij u past en kunnen gezamenlijk met u tot de beste oplossing komen. Op die manier geeft u al deze werkzaamheden uit handen aan de specialist en heeft u vervolgens een hoop tijd over voor andere dingen. Neemt u gauw contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen?

https://surlogic.nl/