De Zakelijke Gids
Image default
Bedrijven en samenleving

Grafsteen die herinneringen levend houdt

Een grafsteen die de herinnering aan uw dierbare levend houdt, is meer dan alleen een grafmonument, gedenkteken of gedenksteen. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten creëren we unieke en persoonlijke gedenkmonumenten die perfect aansluiten bij de persoonlijkheid van uw dierbare. Met diverse materialen en de mogelijkheid om uw persoonlijke wensen te verwerken, ontwerpen we grafstenen die precies passen bij uw visie.

 

Op maat gemaakt ontwerp

Bij Memorabel Afscheidsmonumenten beginnen we met een diepgaand gesprek om uw visie en ideeën te begrijpen. Of het nu gaat om een grafsteen met een foto, een speciale tekst of een persoonlijke afbeelding, brengen we uw concept en ideeën visueel tot leven.

 

Materialen die spreken

Wij maken gebruik van verschillende materialen, waaronder het populaire cortenstaal, modern helder INOX RVS voor een eigentijdse uitstraling, en bijzonder kleurrijk glas voor levendige ontwerpmogelijkheden. Het materiaal voor uw grafsteen wordt volledig afgestemd op uw smaak en voorkeur.

 

Zorgvuldig proces

Ons ontwerpproces is volledig op maat, waarbij we meerdere kleine ontwerpen maken op basis van uw specifieke wensen. Samen bekijken we de verschillende ontwerpen en u kunt volop feedback geven voordat de definitieve grafsteen wordt gerealiseerd. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten willen we transparantie in het hele proces, inclusief de kosten.

 

Eerbiedige plaatsing

Het plaatsen van de grafsteen is een belangrijk moment dat zowel de overledene als de nabestaanden eert. Graag plaatsen we de grafsteen daarom samen met de nabestaanden op het graf. Uiteraard gebeurt dit in overleg met de begraafplaats en houden we rekening met de voorschriften ter plaatse.

 

Een blijvende herinnering

Een persoonlijk gedenkmonument helpt de herinneringen aan uw dierbare levend te houden. Het weerspiegelt de unieke persoonlijkheid en het karakter van uw geliefde, waardoor het een waardevolle en blijvende herinnering wordt. Bij Memorabel Afscheidsmonumenten maken we enkel unieke gedenkstenen van moderne materialen anders dan steen die uw dierbare op een speciale manier eren.

 

Kies voor een blijvende herinnering

Bij Memorabel Afscheidsmonumenten begrijpen we dat een grafsteen veel meer betekent dan alleen een fysiek object. Het is een emotioneel symbool van liefde en respect voor uw dierbare. Onze gedenkstenen zijn ontworpen om de herinnering aan uw geliefde levend te houden, een blijvend eerbetoon aan een uniek leven.

 

Memorabel Afscheidsmonumenten: een persoonlijk gedenkteken

Memorabel Afscheidsmonumenten, opgericht door Jeroen Stok, is gebaseerd op zijn toewijding om eer te bewijzen aan dierbaren door unieke en persoonlijke gedenkstenen te ontwerpen. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van nabestaanden, vertaalt hij hun emoties en herinneringen naar betekenisvolle en passende grafkunst en monumenten.

 

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Memorabel.be.

https://www.memorabel.nl/