De Zakelijke Gids
Image default
Personeelszaken

Vindazo is betrouwbaar voor werkgevers en werkzoekenden

 

1. Lijst met vacatures van bedrijven in België die gecontroleerd het meest betrouwbaar is

Vindazo is 100% betrouwbaar

 

Checklist van de beoordeling van de site

1. HTTPS certificate

2. Servers binnen Europa

3. Ontwikkelingsbedrijf en dienstverleners zijn gevestigd in Europa

4. Vacatures komen van de meest betrouwbare bronnen en gecontroleerde sites

5. Het leidt tot een verhoogde positie en positieve beoordelingen

6. Het uitschrijfsysteem werkt(om de bedrijfsbestanden goed op te kunnen schonen) Vindazo Afmelden. 

https://vacatures.today/unsubscribe.html 

7. Gegevens verwijderen werkt goed en het is gemakkelijk te vinden op website 

 

Conclusie 

Controleer met de websitetest of de website die u bezoekt betrouwbaar is. De betrouwbaarheid van een site is altijd belangrijk, maar nog extra als u gaat solliciteren. Door gebruik te maken van onze websitetest test u of de door u bezochte website dus betrouwbaar is en daardoor kunt u voorkomen dat u met misverstanden te maken krijgt.

De door ons gebruikte methode om websites te controleren is voor iedereen toegankelijk, ook als u weinig tot geen technische kennis hebt. Aan de hand van de betrouwbaarheidsdetector worden diverse technische testen gedaan en op basis van de uitslag krijgt de geteste website een beoordeling. Deze score varieert van rood tot donkergroen. Alleen als de betreffende website door ons handmatig gecontroleerd is en de bank- en bedrijfsgegevens zijn geverifieerd, kan een website de hoge donkergroene score krijgen.

Informatie voor bedrijven

Bent u zelf de eigenaar van een website? Dan kunt u zelf ook gratis testen hoe hoog uw bedrijfswebsite scoort op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Het is mogelijk dat u bij de uitslag een score van geel, oranje of rood krijgt. Dat betekent dat uw website niet optimaal beveiligd is. Wij geven u graag advies over hoe u dit kunt verbeteren. Neem hiervoor contact met ons op. Als u een lichtgroene score als resultaat krijgt, kunt u dit optimaliseren naar een donkergroene score. U kunt dit realiseren met onze Extended Validation. Dit betekent dat u kunt aangeven dat u door ons gecontroleerd bent en dat u uw klanten kunt aantonen dat u een betrouwbare website heeft. Alle bedrijven die bij ons aangesloten zijn, dragen bij aan het testsysteem. Hierdoor kunnen particuliere gebruikers hiervan gebruik blijven maken en de websites gratis op betrouwbaarheid blijven testen. Alle informatie over onze diensten die wij voor bedrijven aanbieden, vindt u terug op onze bedrijvenpagina.

 

Recente vacatures

 

https://www.vindazo.be/